LE BAR À JUS DE KILUCRU
Bonjour!

LE BAR À JUS DE KILUCRU

UN FORUM SYMPA, OUVERT ET INFORMÉ, AXÉ SUR LA RECHERCHE ET LA DISCUSSION DES MODES ALTERNATIFS DE SANTÉ PHYSIQUE, MENTALE ET SPIRITUELLE, PAR LES PRODUITS NATURELS, LES TECHNIQUES PSYCHO-ÉNERGÉTIQUES, L'ALIMENTATION SAINE, VIVANTE OU CRUDIVORE.
 
AccueilCalendrierFAQRechercherMembresGroupesS'enregistrerConnexion

Partagez | 
 

 Michelle Schoffro Cook on Alzheimer

Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Aller en bas 
AuteurMessage
moi-kilucru

avatar

Messages : 5846
Date d'inscription : 24/11/2008
Localisation : The Best in the West, MTL, QC

MessageSujet: Michelle Schoffro Cook on Alzheimer   Dim 14 Juin - 12:14

Elevated levels of the hormone homocysteine, a by-product of protein digestion and metabolism, have been linked to age-related diseases such as heart disease and Alzheimer's. Research shows that by reducing our consumption of acidic protein foods, such as meat, we may be able to reduce and control our homoçysteine levels. Studies have also shown that the B vitamins B6, aB12, niacin, and folate can help lower levels of homocysteine in the blood. A study published in the journal Neurological Research found that blood cells in the brain were heavily damaged by a slightly acidic state (6.6 pH). The researchers believe that acidity may play an important role in the development of dementia and Alzheimer's disease.
Revenir en haut Aller en bas
Voir le profil de l'utilisateur
 
Michelle Schoffro Cook on Alzheimer
Voir le sujet précédent Voir le sujet suivant Revenir en haut 
Page 1 sur 1
 Sujets similaires
-
» Alzheimer poemes
» Court-circuiter Alzheimer ?
» bon plan mijot'cook
» l'actualité de Michelle Williams ajouter à mes stars préfér
» Alzheimer : le ginkgo non, le thc peut-être

Permission de ce forum:Vous ne pouvez pas répondre aux sujets dans ce forum
LE BAR À JUS DE KILUCRU :: Bibliothèque virtuelle - Théories Net et Bouquins-
Sauter vers: